Paddla kanadensare eller kajak

Gillar du att komma ut i naturen, och dessutom göra det på ett avslappnat och upplevelserikt sätt? Då skall du prova på att paddla!

Jag gör guidade paddelutflykter med små grupper, 1-4 personer. Vi kan paddla kajak eller kanadensare eller varför inte både och. Båda kanoternavarianterna har sina fördelar och det kan vara skoj att prova på lite olika.

En självklarhet i paddlingen är rasten då vi skall fika på de kortare turerna eller så har vi med oss utrustning för att laga mat ute, t.ex. över öppen eld. Ingen mat smakar så bra som den mat vi tillreder ute i naturen.

Jag erbjuder paddelturer i Ångermanland och då företrädesvis i och ikring Sollefteå. I Sollefteå finns många härliga ställen att paddla på som erbjuder sköna naturupplevelser. Ångermanälven eller Faxälven är exempel på större vattendrag, Röån är ett exempel på en slingrande å som erbjuder en alldelens särskild upplevelse. Till det finns det många roliga sjöar att göra utflykter på. Vill du övernatta så kan du välja om du vill sova i hängmatta eller i tält. Att sova i hängmatta i naturen är något som rekomenderas varmt.  

Alla kan paddla och tempot anpassas så alla kan njuta. När du följer med mig på paddling är upplevelsen och maten en central del i eventet. Vi skapar minnen som sitter kvar länge.

Prislista för paddling med guide

Halvdag - 800 kr/person 

Heldag - 1 100 kr/person
Två dagar med övernattning - 2 500 kr/person

Priserna ovan är inkl moms. I detta ingår utrustning som kanot, flytväst, paddel, vattentäta packpåsar, köksutrustning för att laga mat, hängmatta, tält mm breoende på vilken typ av tur som planeras. Det som tillkommer är inköp av fika/mat.

Kontakta Jan för mer information och bokning!

All paddling sker på egen risk. När vi paddlar går alltid säkerheten före allt annat.

Om du vill veta mer om Jan så kan du se och läsa på Facebook. Där finner du inlägg från olika turer och kommentarer från andra som känner Jan.