• Jan Röhlander

Dags att lämna Montreal

En intensiv vecka fylld med roliga besök och uppdrag är nu slut och det är dags att åka hem.


När det gäller kamerautrustning så hade jag denna gång bara med mig ett objektiv, 24-70, och kontentan är väl att det räckte för den fotografering som jag jag hann med. Hade inte haft nåt emot att ha med mig alla grejerna eftersom det finns så mycket skoj att fota. Kanske får det bli en resa åter i framtiden.


Summa summarum så kan jag rekommendera Montreal. En trevlig star, som har ett skönt tempo. Inte så stressigt utan lite mer avspänt.


Leonard Cohen, Montreal

86 visningar2 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black Tumblr Icon
  • Black LinkedIn Icon
  • 500px
© Jan Röhlander - All Rights Reserved
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now