• Jan Röhlander

Markoolio ägde scen

Idag har jag varit konferencier på Birsta City när de hade Theoz samt Markoolio på scen. En stor uppbyggd scen utanför entré var platsen för detta event. Att som konferencier komma till dukat bord är mycket skoj.

Theoz

Idag stod en nya artist mot en rutinerad artis på scen. Theoz, som bara är tretton år, drog en stor publik, ung, men många. På scen syntes hans orutin och osäkerhet. Sett här ju inget konstigt alls men tanke på att han är i början av sin karriär. Han gjorde det dock mycket bra. På den efterföljande autografskrivningen imponerade han desto mer. I över 1,5 timme satt han och skrev autografer och lät sig fotas. Varje gång med ett stort leende. Mycket imponerande av en så ung kille.


Efter denna unge artist var det så dags för Markoolio att äntra scenen. Vid denna tidpunkt på dagen så var det till en början lite folk runt scenen. Trots mina idoga försök så var det fortfarande lite glest framför scenen när jag presenterade Markoolio.

Markoolio

Det är då som han verkligen visar sin rutin och får fram mer publik till scen och många shoppare som stannar upp på väg till bilen. Han bjuder upp folk på scen för att dansa med honom. Han får dem att sjunga och dansa och skapar ett härligt gung. En klar entertainer. Detta är verkligen inte en lätt uppgift att ta sig ann, men med Markoolios sinne och förmåga att ta folk så lyckades det utmärkt. Det blev alltså ett mycket lyckat event denna dag tack vare en ung talang och en rutinerad scenräv.

16 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black Tumblr Icon
  • Black LinkedIn Icon
  • 500px
© Jan Röhlander - All Rights Reserved
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now