• Jan Röhlander

MC-bild i finrummet

Den bild som jag tog på en Harley Davidsson för ett tag sedan (se tidigare inlägg), lade jag idag upp på den populära sajten 500px.com. Inom kort fick jag "gilla-markeringar" och det är skoj. Men, det som glädjer mig mest är att några direkt lade till min bild i sitt eget galleri över bilder som de gillar. T.ex. Varias vars printscreen du ser här under, eller Great Monochrome eller B&W som också lade till min mc-bild.


500px är en sajt som många hänvisar till för att söka efter bra foton och att då andra "addar" min bild gör mig taggad att skapa nya bilder. Kanske är just fordonsbilder en väg att gå. :)27 visningar3 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black Tumblr Icon
  • Black LinkedIn Icon
  • 500px
© Jan Röhlander - All Rights Reserved
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now