• Jan Röhlander

Valår

I år är det valår och för andra valet i rad så har en stor politisk organisation valt mig som deras fotograf för valaffischer. De vann ju valet sista med de affischerna så varför bryta ett vinnande koncept. :)

När det gäller just valaffischer och politiker så är det snabba ryck som gäller. Jag kommer bygga två fotostationer, en för grupp och en för enskilda foton, och sedan så har jag ca 5 min på mig för varje grupp. Hela sessionen pågår i ca 2 timmar. Här gäller det att ha koll på grejerna och vara förberedd. 

Batterierna är laddade, linserna putsade och lokalen scoutad. I'am ready!


7 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black Tumblr Icon
  • Black LinkedIn Icon
  • 500px
© Jan Röhlander - All Rights Reserved
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now